Soul Sisters open coffee corner

734015_375333615913666_662954807_nKopje koffie…..? De kogel is door de kerk..

We hebben een datum gepland voor de eerste soul sisters open coffee corner en donderdag ochtend 5 juni vanaf 9.30 tot 11.30, heten wij je van harte welkom op de holenweg 116-118 in hoorn.

Met deze ochtend willen wij ruimte creëren voor hedendaagse ondernemende spiritueel gevoelige vrouwen en moeders, om in verbinding met elkaar te komen en elkaar via het ubuntu principe te ondersteunen en elkaars talenten te versterken.

Een plek waar je even gezellig kan komen hangen, waar je jezelf kan zijn, je ei even kwijt kan, verbindingen kan aangaan, met elkaar kan delen en van elkaar kan leren..

De Soul Sisters open Coffee Corner is op basis van vrijwillige bijdrage en het mee nemen van iets lekkers bij de koffie 🙂 op deze wijze willen de drempel laag en het concept voorlopig kleinschalig houden.

Wel denken we na over een uitbreiding van het concept waarbij we denken aan het ‘uitgestelde koffie’ concept maar dan om meer vrouwen te bereiken zodat we met elkaar dit concept in ubuntu mogen uitbreiden en een grotere awareness mogen creëren m.b.t. leren denken en handelen vanuit het hart ❤

We bieden op dit moment per ochtend plek aan maximaal 10 vrolijke spontane, energieke, ondernemende, nieuwsgierige, open, gezellige, spiritueel gedreven vrouwen/dames/meiden/ladies/rebels..

Wil je aansluiten en ook mee doen…?

Meld jezelf even aan via onze FB groep en als deelnemer aan de coffee corner via deze LINK – we zien graag je bevestiging tegemoet zodat we weten met hoeveel we zijn 5 juni 🙂 wil je dus zo vriendelijk zijn om ons dit via de tijdlijn van het evenement te laten weten..? tot dan ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s