BREAKING NEWS !!! Knokken tegen censuur

Knokken tegen censuur

De censuur is een voldongen feit. Er zitten nog twee mensen vast die gisteren deelnamen of aanwezig waren bij het verspreiden van verboden teksten. Op diverse video’s werden arrestaties en politiegeweld vastgelegd.

De censuur is een voldongen feit.

Niet alleen voor ondergetekende, de schrijfster van de tekst die werd verspreid, maar ook voor het uitdelen of zelfs alleen maar voorlezen of laten zien van een van de teksten door anderen. Op diverse video’s werden arrestaties en politiegeweld vastgelegd.

De censuur is een voldongen feit. Niet alleen voor ondergetekende, de schrijfster van de tekst die werd verspreid, maar ook voor het uitdelen of zelfs alleen maar voorlezen of laten zien van een van de teksten door anderen.

De actie van gisteren heeft precies blootgelegd wat blootgelegd moest worden: wij leven in een vermomde dictatuur en je kan niet alles zeggen wat je wilt, je mag niet oproepen tot verzet.

Toen Dennis Bos begon met het voorlezen van “Rara, wiens rechtsorde is het?” werd hij door de slaafse wetsdienaars gesommeerd daarmee op te houden, want anders…!

Een ander nam het over. Die werd ook gehinderd. Toen nam Dennis het weer over en liet de smeris het voorlezen voor wat het was. “U hoort hier nog wel van” werd Dennis toegevoegd. Wanneer dan? Ik heb zelf tijdens de actie met een kartonnen bord met daarop de tekst rondgelopen.

Op de Dam werd weliswaar tweemaal getracht het ding uit mijn handen te rukken, waarbij eenmaal mijn naam werd geroepen, maar dit mislukte. Van de Dam tot het Hof liep ik ermee, en tot mijn verbazing hield niemand mij tegen toen ik het mee de rechtszaal in nam en pontificaal voor mij neerlegde en op een moment ook toonde aan het hof. Lees het wetsartikel nog maar even na; dat is allemaal strafbaar. Ik daag justitie uit me daar dan ook voor te vervolgen. Waarom pakken jullie anderen daar wèl voor op?

Nadat het agressieve en repressieve politieoptreden de verzamelde groep uitdelers, sprekers, toeschouwers, supporters en plakkers met arrestaties uiteen had gedreven, werden onderweg naar het gerechtshof nog meer mensen opgepakt, en werden anderen voortdurend bedreigd met arrestatie. We hadden het al gezien op de Dam, waar ook iemand die aan het filmen was werd opgepakt. Persvrijheid? Ook gelijk maar afgeschaft.

lees de rest van het artikel via Knokken tegen censuur. AUB DELEN!! BREAKING NEWS