De Energieën van Mei 2014 – Jennifer Hoffman – Nieuwetijdskind.com

Ben je door april heen gekomen en sta je er nog altijd, mijn gelukwensen dan.

Nu we onze weg door deze energieën heen (en ze waren enorm krachtig) gevonden hebben, krijgen we de kans om erop af te lijnen en ze te gaan toepassen, vanaf mei. Het transformatieproces is nooit klaar in één keer, het is een reis van loslaten, ontvangen, aflijnen en integratie. We laten het oude los om plaats te maken voor iets nieuws, we verschuiven onze aandacht bij het creëren van nieuwe intenties, we integreren nieuwe energieën wanneer de oude ons niet langer dienen, en dit is een voortdurende spiraal van evolutie en ascensie.

Indien we dachten dat na april de dingen weer normaal zouden worden, is dat maar ten dele zo. Maar de reis heeft een een grote omweg gemaakt, en de status quo is er niet meer. Alles is opgeschud, nu moeten we beslissen hoe het allemaal in elkaar past.

April was een maand met heel hoge energie, en in mei kunnen we aan de praktische toepassing van die energieën beginnen. Om het eens anders te bekijken: indien wat er in april gebeurde je emotionele, psychische en spirituele kast deed opruimen, zou je in mei alles opnieuw in de kast moeten steken, zonder die dingen zonder dewelke je nu kan leven, die je niet langer wil of nodig hebt.

lees het hele artikel via De Energieën van Mei 2014 – Jennifer Hoffman – Nieuwetijdskind.com.

One thought on “De Energieën van Mei 2014 – Jennifer Hoffman – Nieuwetijdskind.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s